top of page

INSPRAAK

omdat ook uw mening ertoe doet

Als partij draagt Nieuw Nijlen inspraak van de burger hoog in het vaandel. Onze mensen werken aan het Nijlen van morgen, waar iedere inwoner van belang is en zijn steentje bijdraagt aan de toekomst van de gemeente. Met deze constructieve visie, wisten we in oktober 2018 reeds 10% van de kiezers te overtuigen. Nu willen wij als partij onze beloftes waarmaken en ook u betrekken in het gemeentebestuur.

Als vertegenwoordigers van huidige en toekomstige kiezers, is het voor ons van essentieel belang om uw persoonlijke inbreng te ontvangen. Dit kan via onze website, maar wij geloven ook in de kracht van een persoonlijk gesprek. Indien u zich zorgen maakt om het beleid, leuke ideeën heeft of constructieve kritiek wilt uiten, aarzel dan niet om ons in hoogst eigen persoon aan te spreken. Tenslotte zijn wij alledaagse mensen die inzitten met onze gemeente, net als u.

Wij streven naar een open beleid in samenspraak met elke inwoner van onze gemeente; zij aan zij met de kiezer. Wij sluiten elk eigenbelang uit en willen op een eerlijke en gedreven manier de belangen van àl onze inwoners behartigen. Het beste voor ìedereen staat bij ons centraal.

SPONTAAN EEN GOED IDEE?

Klik hier en vertel ons meer!

bottom of page