top of page

Beste wensen voor 2022

Bijgewerkt op: 23 jun. 2023Beste Nieuw Nijlen sympathisant,


Het nieuwe jaar is met rasse schrede begonnen en zo is de eerste maand weeral bijna om. Wij hopen dat je het jaar goed en gezond bent gestart en wensen je dit van harte toe voor de rest van 2022.


Onze goede voornemens voor dit jaar zijn, zoals elk jaar, uw belangen te verdedigen in de gemeenteraad. Achter de schermen werken wij ook volop aan de 5de editie van ons boekje. Hierin blikken wij terug op de afgelopen 3 jaar in de gemeenteraad en zal je ook kunnen lezen hoe wij de toekomst zien in onze gemeente. Hou begin maart zeker je brievenbus in de gaten. Wist je trouwens dat je de vorige edities kan downloaden op onze website?


Ons boekje en onze werking kosten helaas een heleboel centjes. Daarom organiseren wij op 20 maart opnieuw een lente-ontbijt aan huis. Dit spijst niet alleen je buikje maar ook onze kas. Je kan alvast een ontbijt reserveren indien je dit wenst door een mailtje te sturen naar info@nieuwnijlen.be.


Vorig jaar was je in het bezit van een steunkaart en gaf je ons op die manier een financieel duwtje in de rug. Bedankt hiervoor! Wil je deze steun dit jaar verder zetten en je steunkaart verlengen? Stuur in dit geval een mailtje naar info@nieuwnijlen.be en een van onze leden bezorgt je daarna je kaart.


Wij danken je alvast en hopelijk tot binnenkort.

Uw Nieuw Nijlen Team
55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page