top of page

Nieuw Nijlen en N-VA bundelen hun krachten voor gemeenteraadsverkiezingen 2024

Bijgewerkt op: 29 okt. 2023


Van links naar rechts: Thomas Van Herbruggen, Charlotte Bats, Jan Verbraecken, Leo Verelst, Manuela Verbist en Danny Kerkhofs (foto ag)

Persbericht


Nijlen, 28 oktober 2023 - De partijen Nieuw Nijlen en N-VA en Nieuw Nijlen hebben vandaag aan de pers bekendgemaakt dat zij voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 een kartel gaan vormen. De twee partijen zullen met één lijst naar de kiezer trekken onder de naam "N-VA – Nieuw Nijlen.


In de parochiezaal van Bevel stelden de twee lokale partijen hun gezamenlijk project voor aan de pers.


“We zijn ervan overtuigd dat we samen een krachtig team kunnen vormen dat eindelijk de verandering kan brengen die Nijlen nodig heeft. We willen met de sterkst mogelijke ploeg naar de kiezer trekken ", aldus Leo Verelst van Nieuw Nijlen Leo Verelst en Jan Verbraecken van N-VA.


Onze visie over de toekomst van Nijlen loopt sterk parallel. Onze fracties werken in de gemeenteraad als oppositiepartijen trouwens al jaren goed samen

We willen een gemeente die leefbaar, verkeersveilig en welvarend is. Een gemeente waar iedereen zich thuis voelt en waar de burger opnieuw op de eerste plaats komt. Wij zijn hét alternatief voor de huidige meerderheid en roepen alle Nijlenaars op om ons te steunen op 13 oktober 2024 en hun stem absoluut te komen uitbrengen. Alleen zo kunnen we het verschil maken.


Lijsttrekker en kandidaat-burgemeester voor het kartel wordt Leo Verelst van Nieuw Nijlen, Jan Verbraecken van N-VA zal de lijstduwerplaats innemen. De volledige lijst van kandidaten en het programma worden later bekend gemaakt.

184 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page