top of page

Duur drankprobleem bij Nijlense politie?


€40.888, dat is het bedrag dat de politieraad (lees : de meerderheidspartijen) op donderdag vier juli 2019 goedkeurde voor de huur van vier professionele koffiemachines voor vier jaar. Ze worden verdeeld over de politiediensten in Nijlen en Berlaar.


Hoewel de Nijlense meerderheid (CD&V, Groen-Open Vld en N&U) uitschreeuwt dat ze een gezond financieel beleid wil voeren, wordt in het politiecommissariaat het geld door ramen en deuren buitengegooid. Drie grote koffiemachines worden geplaatst in het politiegebouw in Nijlen. Als je weet dat er gemiddeld zo’n dertig politiemensen actief zijn in het gebouw, is dit er niet zomaar een beetje over, maar wel schandalig overdreven. Er zal dus elke maand voor meer dan €850 aan koffie worden opgedronken door onze politiemensen. Misschien één voordeel: als ze zoveel koffie drinken, blijven onze agenten zeker wakker en zien we ze hopelijk zeer actief aan de slag in ons straatbeeld.


Nieuw Nijlen wilt uiteraard dat onze agenten wakker blijven, maar daarvoor is zoveel (en zo’n dure) koffie echt niet nodig. Ons belastingsgeld kan beter besteed worden. We stemden tijdens de politieraad dan ook tegen dit voorstel.

701 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page